Author Archives: Merja Salminen

Vuoden 2019 toimintasuunnitelma päätetty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.18

Yhdistyksemme syyskokouksessa Kyrkobyn koululla ennen hauskaa ja hikistä Tropical shake-tuntia päätettiin yhdistyksen talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta vuodelle 2019. Sen lisäksi hallituksen jäsenissä yksi vaihdos – hallituksen kaksivuotisesta toimikaudesta jäljellä olevan vuoden 2019 sihteerin vakanssia hoitaa Anu Kortelainen Salmisen Merjan pyydettyä eroa kiireidensä takia.

Talousarvio laadittu aiempien vuosien toteutuneiden lukujen perusteella. Jäsenmaksu pidetään ennallaan eli 20 € ensi vuonnakin. Tilaisuuksia järjestetään periaatteella noin kerran kuukaudessa, kaikkiaan 9-10 tilaisuutta vuodessa. Hallitus arvioi rahatilanteen mukaan, mikä on kunkin tilaisuuden hinta jäsenille, yhdistys maksaa vähintäänkin osan kuluista. Joihinkin tilaisuuksiin myös ei-jäsenet tervetulleita, mutta heidän osallistumismaksuaan yhdistys ei sponsoroi.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 – mutta myös kesken vuoden voi tehdä ehdotuksia tilaisuuksiksi:

 • Melontaretki
 • Vierumäen liikuntapäivä
 • Thai Boxing
 • SUP Fit and Balance
 • Suunnistus
 • Dancepicnic Oililla 🙂
 • Aikuisbaletti / Hiphop / Street Styles / Flamenco / Barre
 • Mediyoga
 • Taiji
 • Esim. Erinmoverin kautta Kehonhuolto ja kehonhallinta, Body and balance, Strech, Flow jooga

Tammikuussa yhdistyksen hallitus sopii ohjelman kesään saakka ja jäsenille tiedotetaan silloin myös tilaisuuksien päivämäärät.

 

Loppuvuoden tilaisuutemme – tulethan mukaan : )

Joka kuukausi mukavaa ohjelmaa – merkkaa jo allakkaasi :

 • su 23.9. klo 13-15 Sieniretki Sipoossa. Tarkempi info jäsenten sähköpostiin lähempänä ajankohtaa
 • su 28.10. alkaen klo 11/12 (vahvistetaan myöhemmin) Kangoo jump
 • su 25.11. klo 15.30-17 Nikkilässä Kyrkobyn koululla (Huom ! Paikka muuttunut) yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous ja tanssitunti. Tanssilajia voi ehdottaa hallituksen jäsenille.
 • su 9.12. alkaen klo 16/17 (vahvistetaan myöhemmin) Hot Joogaa Järvenpäässä.

Jos et ole jo meidän jäsen, niin Facebook-sivujemme kautta saat yhteyden hallituksen jäseniin (nettisivuiltamme löytyvät myös puhelinnumerot hallituksen jäsenille). Nyt loppuvuonna liittyville jäsenille vuoden 2018 jäsenyys 10 € – tilaisuudet maksavat erikseen ja niiden kustannuksista yhdistys maksaa aina osan. Tilaisuuksissamme on aina mukavaa – olet tervetullut mukaan !

 

Kevätkokouksen päätökset ja kevätkauden tapahtumamme

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin su 15.4. Leppätien koululla. Kuten rekisteröidyn yhdistyksen toimintatapoihin kuuluu, niin käsittelimme yhdistyksen edellisvuoden tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastuskertomuksen. Yhdistyksen hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus mikä ei ollut onneksi iso uutinen 🙂

Kokouksessa käsittelimme myös kevät- ja kesäkauden ohjelman. Päätimme järjestää toukokuussa patikointiretken Nuuksioon (toteutus 20.5., meitä oli 10 reippailijaa ihanassa kesäsäässä 🙂 ja kesäkuussa Jousiammuntaa (kaikkiaan 12 kokeilemassa Sörnaisissä Wilhelm Tell ry:ssä hyvän ohjauksen avustuksella). Heinäkuussa ei tilaisuutta, elokuussa tanssipicnic, syyskuussa Issikkaratsastus.

Syyskauden ohjelman päättää hallitus toimintasuunnitelman ja kevätkokouksen keskustelun perusteella. Lajivaihtoehtoina SUPpaus, Vierumäen liikuntaäivä, Lattaria/aikuisbalettia/hiphop…joka tapauksessa jotain tanssia : ) Tilaisuuksien ajankohdat ja ohjelmat elokuun puolivälin jälkeen tiedoksi jäsenille sähköpostilla.

Kevätkokouksessa hallitus infosi lisäksi jäseniä 25.5. voimaantulevasta EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Jäsenille lähetetty 15.5.2018 sähköpostitse tietosuoja-asetuksen mukainen Tietosuojailmoitus.

Seuraava tilaisuutemme 18.8. McDance

Seuraava jäsentilaisuutemme on perinteiseen tapaan Kalkkirannassa, toivottavasti tämä aina mukava tanssin ja picnicin yhdistävä tilaisuus mahtuu allakkaasi.
Ajankohta on la 18.8. ja aloitamme klo 16 Tea Geitelin ohjaamalla McDance -tunnilla. Sitten saunotaan, uidaan meressä ja syödään : ) Ilmoittautumisohjeet jäsenille lähetämme sähköpostin kautta elokuun alussa.

Mukavia tapahtumia tulossa !

Vuoden 2018 (noin) kuukausittaiset liikuntatapahtumat aloitamme su 21.1. tutustumalla Taidoon. Saammekin huippuopetusta, koska meitä ohjaa SM-, EM- ja MM-mitalisti Essi Pelttari. Jäsenille lähetetty kutsu sähköpostitse eli käythän lukemassa 🙂

Tässä myös muut kevään ja alkukesän tapahtumamme. Päivämääristä pidetään kiinni, mutta laji saattaa muuttua, jos alla kuvatun lajin järjestäminen ei jostain syystä onnistu. Kellonajat ja paikat ilmoittautumisohjeineen lähetetään jäsenille kuten ennenkin sähköpostitse – pidäthän meiliosoitteesi ajantasalla (infoa Pakkasen Tiinaa)

Su 4.3. Retkiluistelu tai jään puuttuessa Yin Jooga
Su 15.4. Lattari/joku muu tanssi SEKÄ yhdistyksen Kevätkokous, jossa käydään lävitse vuoden 2017 tilinpäätös toimintakertomuksineen ja päätetään hallituksen vastuuvapaudesta.
Su 20.5. Patikointiretki – paikasta kannattaa tehdä ehdotuksia : )
Su 10.6. Jousiammunta tai Issikkaratsastus

Maksathan jäsenmaksusi (20 €) viimeistään 26.1.
Mikäli tulet Taidoon 21.1. maksathan jäsenmaksun kuitenkin viimeistään silloin (tilaisuus kun on maksuton jäsenille).

Yhdistyksen toimitsijat seuraavalle kaksivuotiskaudelle

Su 19.11. 17 Kyrkobyn koululla pidetyssä syyskokouksessa valittiin yhdistyksen hallitus seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2018-2019 sekä toiminnantarkastajat.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tiina Pakkanen, muina hallituksen jäseninä jatkavat Merja Salminen, Noora Sjöholm ja Anne Sjöholm. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Merja Partanen.

Yhdistyksen toiminnantarkastajana jatkaa Anja Lindberg, ja vara-toiminnantarkastajaksi valittiin Teija Silen.

 

 

Joulukuun tilaisuutemme

Vuoden viimeinen tilaisuutemme on su 10.12. klo 12-14 Leppätien koululla (Katajatie 12), lajina Tea Geitelin vetämänä McDance.

Helppoa, hauskaa ja sopivan hikistä liikuntaa iloisen Tean vetämänä !

Tanssitunti kestää 1,5 tuntia sisältäen venyttelyt.
Tämän jälkeen yhdistyksemme pienimuotoiset pikkujoulut – tarjolla höyryävää glögiä ja hyvää purtavaa (kerrothan mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä).

Otathan mukaasi tavallisten sisäliikuntakamppeiden lisäksi myös jotain jouluista asustetta.
Tilaisuuden hinta jäsenille 8 €.
Maksu yhdistyksen tilille ennen tilaisuutta, maksuohje kunhan ilmoittautuneet kasassa.
Ilmoittauduthan Tiinan sähköpostiin viimeistään 5.12. – jäsenille lähtenyt tilaisuudesta myös sähköposti 24.11. 🙂

Toimintasuunnitelmamme vuodelle 2018

Yhdistyksen syyskokouksessa su 19.11.17 Kyrkobyn koululla laadittiin oheinen toimintasuunnitelma ensi vuodelle – paljon erilaisia lajeja 🙂

* Patikointiretki / Melontaretki
* Vierumäen liikuntapäivä
* Thai Boxing / Taido
* Jousiammuntakurssi
* SUP FIT & Balance
* Yin jooga
* Dancepicnic Oililla
* Hiphop/Street Styles
* Retkiluistelu / Lumikenkäsafari
* Aikuisbaletti
* Lattaritapahtuma
* Sieniretki
* Issikkaratsastus

Toimintasuunnitelmaan voi ehdottaa koko vuoden muitakin lajeja. Hallitus päättää kunkin kuukauden lajista oheisen listan ja mahdollisesti uusien ehdotusten perusteella sää- ja rahatilanteen sekä ohjelman monipuolisuuden perusteella.

Vuoden aikana tapahtumia ”noin kerran kuukaudessa” , kaikkiaan vuoden aikana 9-10 tapahtumaa.

Hallitus arvioi rahatilanteen mukaan – osa tapahtumista pääsymaksullisia (ry maksaa osan kustannuksista), osa maksuttomia.
Joihinkin tilaisuuksiin pääsy myös ei-jäsenillä (hallitus päättää) heille kalliimpi hinta (= ry ei tue hintaa).

Yhdistys ei ota taloudellista riskiä vuokraamalla itse tiloja säännölliseen käyttöön

Jäsenmaksu pidetään ennallaan l. 20 € vuodessa.

1 2 3