Monthly Archives: kesäkuu 2018

Kevätkokouksen päätökset ja kevätkauden tapahtumamme

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin su 15.4. Leppätien koululla. Kuten rekisteröidyn yhdistyksen toimintatapoihin kuuluu, niin käsittelimme yhdistyksen edellisvuoden tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastuskertomuksen. Yhdistyksen hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus mikä ei ollut onneksi iso uutinen 🙂

Kokouksessa käsittelimme myös kevät- ja kesäkauden ohjelman. Päätimme järjestää toukokuussa patikointiretken Nuuksioon (toteutus 20.5., meitä oli 10 reippailijaa ihanassa kesäsäässä 🙂 ja kesäkuussa Jousiammuntaa (kaikkiaan 12 kokeilemassa Sörnaisissä Wilhelm Tell ry:ssä hyvän ohjauksen avustuksella). Heinäkuussa ei tilaisuutta, elokuussa tanssipicnic, syyskuussa Issikkaratsastus.

Syyskauden ohjelman päättää hallitus toimintasuunnitelman ja kevätkokouksen keskustelun perusteella. Lajivaihtoehtoina SUPpaus, Vierumäen liikuntaäivä, Lattaria/aikuisbalettia/hiphop…joka tapauksessa jotain tanssia : ) Tilaisuuksien ajankohdat ja ohjelmat elokuun puolivälin jälkeen tiedoksi jäsenille sähköpostilla.

Kevätkokouksessa hallitus infosi lisäksi jäseniä 25.5. voimaantulevasta EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Jäsenille lähetetty 15.5.2018 sähköpostitse tietosuoja-asetuksen mukainen Tietosuojailmoitus.

Seuraava tilaisuutemme 18.8. McDance

Seuraava jäsentilaisuutemme on perinteiseen tapaan Kalkkirannassa, toivottavasti tämä aina mukava tanssin ja picnicin yhdistävä tilaisuus mahtuu allakkaasi.
Ajankohta on la 18.8. ja aloitamme klo 16 Tea Geitelin ohjaamalla McDance -tunnilla. Sitten saunotaan, uidaan meressä ja syödään : ) Ilmoittautumisohjeet jäsenille lähetämme sähköpostin kautta elokuun alussa.