Syksyn 2017 jäsentilaisuudet

Lauantaina 26.8. klo 16 alkaen Kalkkirannassa (osoite infotaan ilmoittautuneille) perinteinen picnic-kokoontuminen – tällä kertaa ei kuitenkaan zumban vaan vatsatanssin merkeissä. Opettajana Maikku Sirje Ingelsuo – hänellä monivuotinen kokemus vatsatanssin ohjaajana toimimisesta. Maikku tuo lannehuiveja, niin päästään oikein fiilikseen 🙂 Ilmoittauduthan Tiinan sähköpostiin viimeistään 22.8. Jäsenille lähettetty tilaisuudesta sähköpostiviesti vkon 33 alkupäivinä. Jos et ole viestiä saanut, niin olethan Tiinaan yhteydessä.

Seuraavan jäsentilaisuuden la 30.9. lopullinen lajivalinta vielä tekemättä. Kokoonnumme joko Trampoliinipuistossa Pitäjämäellä TAI Yoga Dance tunnilla Kampissa. Info syyskuun tilaisuudesta jäsenille vkon 36 alussa sähköpostilla (hallituksen kokous syyskuun alkupäivinä).

Su 29.10. menemme kokeilemaan Suppailua johonkin sisähalliin, paikka vielä valitsematta.

Marras- ja joulukuun jäsentilaisuuksien pvm:t vielä päättämättä, niistä info vkon 36 alussa. Toiveita saa esittää hallituksen jäsenille 🙂

Marras- tai joulukuussa pidämme myös jäsenkokouksen, ja siellä hallituksen valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2018. Näistä tarkemmin tietoa erillisessä jäsentiedotteessa/kokouskutsussa.

Tapaamisiin tilaisuuksissamme !