Alkuvuoden kivat tapahtumamme nyt allakkaan : )

Ensimmäisen vuosipuoliskon tilaisuutemme nyt päätetty uuden hallituksen ensimmäisessä kokouksessa – kannattaa laittaa jo nyt allakkaan kesään saakka (kellonajat sähköpostitse jäseninfoissa lähempänä tilaisuuden ajankohtaa):

Su 26.1. Barre. Koitetaan järjestää tilaisuus useammalta jäseneltä tulleen toiveen mukaisesti aamupäivällä tai illemmalla (ei siis keskellä päivää kuten usein ollut tapanamme : ) Tarkemmin infoa jäsenille sähköpostitse.

La 29.2. Sulkapallo. Jos emme saa opettajaa ja tilaa Sipoosta lauantaille, vaihtoehtoinen päivä 1.3.

Su 22.3. Porrastreenit – todennäköisesti järjestetään Söderkullassa.

Su 19.4. yhdistyksen vuosikokous ja kokouksen jälkeen hip-hop/street dance

Su 17.5. Metsäjooga : )

Su 7.6. Frisbeegolf – joko Nikkilässä tai Söderkullassa.