Syksyn 2017 jäsentilaisuudet

Lauantaina 26.8. klo 16 alkaen Kalkkirannassa (osoite infotaan ilmoittautuneille) perinteinen picnic-kokoontuminen – tällä kertaa ei kuitenkaan zumban vaan vatsatanssin merkeissä. Opettajana Maikku Sirje Ingelsuo – hänellä monivuotinen kokemus vatsatanssin ohjaajana toimimisesta. Maikku tuo lannehuiveja, niin päästään oikein fiilikseen 🙂 Ilmoittauduthan Tiinan sähköpostiin viimeistään 22.8. Jäsenille lähettetty tilaisuudesta sähköpostiviesti vkon 33 alkupäivinä. Jos et ole viestiä saanut, niin olethan Tiinaan yhteydessä.

Seuraavan jäsentilaisuuden la 30.9. lopullinen lajivalinta vielä tekemättä. Kokoonnumme joko Trampoliinipuistossa Pitäjämäellä TAI Yoga Dance tunnilla Kampissa. Info syyskuun tilaisuudesta jäsenille vkon 36 alussa sähköpostilla (hallituksen kokous syyskuun alkupäivinä).

Su 29.10. menemme kokeilemaan Suppailua johonkin sisähalliin, paikka vielä valitsematta.

Marras- ja joulukuun jäsentilaisuuksien pvm:t vielä päättämättä, niistä info vkon 36 alussa. Toiveita saa esittää hallituksen jäsenille 🙂

Marras- tai joulukuussa pidämme myös jäsenkokouksen, ja siellä hallituksen valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2018. Näistä tarkemmin tietoa erillisessä jäsentiedotteessa/kokouskutsussa.

Tapaamisiin tilaisuuksissamme !

 

Sää suosi patikkaretkeämme 21.5.17 Sipoon Korvessa

Meitä oli kaikkiaan yksitoista reippailemassa neljä tuntia Sipoon Korvessa Like2hiken Mikko Siemannin johdolla. Sää suosi muutenkin oikein mukavaa retkeä, hikikin oli välillä pinnassa  ja kylmästä keväästä oli se hyvä puoli, ettei hyttysistä ollut vaivaa 🙂

Kuten ennenkin, kesä- ja heinäkuussa meillä ei jäsentilaisuuksia. Niin paljon on menoja ja suunnitelmia varmaan itse kullakin, että osallistujamäärä jäisi todennäköisesti tosi vähäiseksi.

Elokuun tilaisuus on la 26.8. ja siitä erillinen lyhyt info nettisivuillamme sekä jäsenille lähetetyssä versiossa tarkemmin tietoa.

 

Yhdistyksen kevätkokous su 2.4. – ja sen jälkeen Sipoon Sykkeessä Spinning-tunti

Yhdistyksemme kevätkokous pidetään Sipoon Sykkeen liikuntasalissa su 2.4. klo 12 – 13.  Asialistalla vuoden 2016 tilinpäätöksen esittely (tulot, menot, toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus) ja jäsenhankinta, sekä keskustelu seuraavista tilaisuuksista. Kokouksemme eivät ole puuduttavia ja pitkiä – tulethan siis mukaan vaikuttamaan 🙂

Heti kokouksen jälkeen Spinning-tunti huhtikuun jäsentilaisuutena. Hinta 8 € (ilmoittautuminen ja maksuohjeet sähköpostilla Tiinalta viikolla 12).

Spinning-tunnin jälkeen halukkaat voivat jäädä vielä  Sipoon Sykkeen upealle kuntosalille, ja hikisen urakoinnin jälkeen mennä vaikka saunaan 🙂

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 !

Marraskuun lopussa pidetyssä yhdistyksen syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma vuodelle 2017 sekä yhdistyksemme jäsenmaksu.
Tässä tiivistelmä päätöksistä:
* jäsenmaksu pidetään ennallaan eli 20 €
* vuoden aikana järjestetään tilaisuuksia noin kerran kuukaudessa
* yhdistys ei ota taloudellista riskiä vuokraamalla tiloja itselleen säännölliseen käyttöön
* yhdistyksen hallitus arvioi rahatilanteen mukaan: osa tapahtumista pääsymaksullisia (ry maksaa osan kustannuksista), osa maksuttomia. Joihinkin tilaisuuksiin päsy myös ei-jäsenillä (heidän kustannuksistaan ry ei maksa yhtään).
* vuoden 2017 tapahtumavalikoima, joista hallitus valitsee järjestettävät tapahtumat: hiihtotekniikka, Vierumäen visiitti, zumbapicnic, afrodance, melontaretki, jousiammuntakurssi, itämäinen tanssi/vatsatanssi, keilailu, SUP Fit & Balance, Issikkaratsastus, folkdance, rivitanssi ja patikointi Sipoon Korvessa.

Näistä varmasti löytyy mieluisia tilaisuuksia meille kaikille 🙂

Huhtikuun jäsentilaisuus ja Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen

Su 17.4. klo 12 alkaen Frisbeegolf -tilaisuus Söderkullan Discgolfparkissa 😉
Meitä opastaa ensin sipoolainen DiscTroyers yhdistys – he osaavat tämän lajin, ja sen jälkeen kierrämme  radan. Tilaisuuden kokonaiskesto max kolme tuntia. Ilmoittauduthan Tiinalle (ks. nettisivujen yhteystiedot tai info sähköpostistasi).

Tilaisuuden jälkeen n. klo 15.15 alkaen yhdistyksen kevätkokous Kahvila Navetassa ( www.leipomokahvilanavetta.fi) . Kokouksessa käsitellään yhdistyksen tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastus vuodelta 2015, vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle vuodesta 2015, yhdistyksen jäsen- ja rahatilanne per 17.4.2016 sekä keskustellaan loppuvuoden tilaisuuksista (toimintasuunnitelma vuodelle 2016 vahvistettu yhdistyksen syyskokouksessa 2015).

Toivottavasti pääset molempiin tilaisuuksiin ! Info ja kutsut lähetetty myös sähköpostiisi 29.3. – siellä lisätietoa 🙂

Jäsenille maksuton Rumbita-kurssi su 6.3. !

Maaliskuun 6. päivänä klo 12-13.30 Nikkilässä Leppätien koululla (Katajatie 12) yhdistyksemme jäsenille maksuton Rumbita-kurssi, kurssin pitää Karoliina Mykkänen.

Tilaisuus on Sinulle maksuton, kunhan olet maksanut vuoden 2016 jäsenmaksusi viimeistään 29.2. (jäsenmaksu tänäkin vuonna 20 €). Maksuohjeet lähetetty sähköpostiisi – jos et ole viestiä jostain syystä saanut tai olet uusi jäsen, ota yhteys Tiinaan (puh 050 361 8422).

Myös ei-jäsenet tervetulleita – heille hinta 20 €.

Rumbita-kurssin ilmoittautumiset Tiinalle viimeistään tiistaina 1.3.

Tässä vielä linkki rumbitasta kertoville nettisivuille www.rumbita.fi

 

Alkuvuoden tilaisuuksien päivämäärät – merkkaa jo allakkaasi :)

Vuoden 2016 ensimmäinen tilaisuus on pe 29.1. – silloinhan kokeilemme Air Joogaa. Meitä on lähdössä ainakin kymmenkunta tätä mielenkiintoista lajia kokeilemaan (ilmoittautumisaika päättyy ma 25.1.).

Olemme jo allakoineet alkuvuoden tilaisuuksien ajankohdat – näin voit hyvissä ajoin merkata ne kalenteriisi. Tilaisuuden laji päätetään myöhemmin ja siitäkin viestitään hyvissä ajoin sähköpostilla, FB:ssä ja sähköpostilla.

Alkuvuoden tapahtumien ajankohdat: pe 29.1., su 6.3., su 17.4., su 15.5. ja la 11.6.

Esitäthän toiveesi jollekin hallituksen jäsenistä (Tiina, Meppi, Anne, Noora tai Wivi, yhteystiedot löytyvät nettisivuilta ja meilistäsi jäsenviesteistä), mitä tilaisuutta toimintasuunnitelmastamme toivot toteutettavaksi seuraavaksi eli su 6.3.

Kertauksena vielä tälle vuodelle syyskokouksessa päätetty toimintasuunnitelma:

 • frisbeegolf
 • hiihtotekniikka / retkiluistelu
 • Rumbita -kurssi (flamencon tyyppistä tanssia)
 • kirkkovenesoutu/Dragon-soutu
 • vaellus-/patikkaretki (tänä vuonna muu paikka kuin Repovesi)
 • Afrodance -kurssi
 • jousiammunta -kurssi
 • zumbamaraton
 • kuntoilupäivä Vierumäellä (Vierumäen tarjonta)

 

 

 

 

Tammikuussa kokeilemaan Air Joogaa !

Jäsenille lähetetty jo ennen joulua ennakkoinfoa vuoden 2016 ensimmäisestä tilaisuudesta- mennään kokeilemaan Air Joogaa.

Tilaisuus pidetään Hgissä Kaisaniemessä (Yoga Nordic) pe 29.1.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet sähköpostissasi tai kysy lisää Tiinalta 🙂

t, Active Movers ry hallitus

Sähköpostissasi piakkoin jäsenmaksuohje vuodelle 2016

Marraskuussa pidetyssä yhdistyksemme syyskokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen hallituksen esitys jäsenmaksuksi vuodelle 2016. Jäsenmaksu pidetään ennallaan eli jäsenyys maksaa 20 €. Jäsenmaksujen keräys aloitetaan tammikuun puolivälin tienoilla (Tiina ja Anne laittavat viestiä 🙂

Tiedoksi samalla, että yhdistyksemme sai jälleen kunnalta pienen yleisavustuksen (250 € !). Vaikka yhdistyksemme on pieni, tilaisuuksien aktiivinen järjestäminen ja niihin osallistuminen ovat varmasti vaikuttaneet siihen, että avustusta saimme.

Helmikuun puoliväliin mennessä valmistuu yhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodesta 2015, se käsitellään keväällä järjestettävässä yhdistyksen jäsenkokouksessa (kokouskutsu tulee hyvissä ajoin sähköpostiisi). Tässä kuitenkin koottuna vuoden 2015 yhteiset kokoontumisemme jäsenyyttä harkitseville innokkeena ja todisteena aktiivisuudestamme: kaksi zumbamaratonia Nikkilässä, kaksi lattarikurssia (Hgissä ja Nikkilässä), patikkaretki Repoveden kansallispuistossa, curlingkokeilu Oulunkylässä, sieniretki Paippisissa, zumbapicnic Kalkkirannassa Oililla, Roller kehonhuolto Keravallaja ”melkein maratonkävely” Nikkilästä Hkiin Kauppatorille.

t, Active Movers ry hallitus

 

Tänäkin vuonna – 2016 – liikutaan ahkerasti :)

Kotikonnuilla Sipoossa ja lähiseuduilla on tarjolla alkaneena vuonna paljon ja monipuolisia liikkumismahdollisuuksia. Ainakaan tarjonnan puutetta ei voi syyttää liikkumattomuudesta 🙂

Yhdistyksemme osallistuu tarjontaan jälleen järjestämällä noin kerran kuukaudessa jäsenilleen liikuntatapahtuman. Vuoden 2016 toimintasuunnitelma vahvistettiin marraskuussa yhdistyksen syyskokouksessa Leppätien koululla, kokous pidettiin hikisen ja hauskan zumbamaratonin jälkeen.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016:

 • Airjooga
 • Frisbeegolf
 • Hiihtotekniikka
 • Rumbita kurssi
 • Kirkkovenesoutu/Dragon soutu
 • Vaellus-/patikkaretki (muu paikka kuin Repovesi)
 • Zumbapicnic
 • Afrodance kurssi
 • Jousiammuntakurssi
 • Kuntoilupäivä Vierumäellä (Vierumäen tarjonnan mukaan)
 • Zumbamaraton.

Yhdistyksen hallitus päättää kunkin tilaisuuden ajankohdasta, ja voi tarvittaessa (esim. uusi idea jäsenistöltä) myös muuttaa toimintasuunnitelmaa.

Perusperiaate tilaisuuksien järjestämisestä kuitenkin linjattu:

 • vuoden aikana tilaisuuksia noin kerran kuukaudessa
 • hallitus arvioi rahatilanteen mukaan : osa tapahtumista pääsymaksullisia (ry maksaa osan kustannuksista), osa maksuttomia
 • joihinkin tilaisuuksiin pääsy myös ei-jäsenillä (hallitus päättää), heille kalliimpi hinta
 • yhdistys ei ota taloudellista riskiä vuokraamalla itse tiloja säännölliseen käyttöön.

Toivottavasti tapaamme tilaisuuksissamme usein !

t, Tiina, Meppi, Anne, Noora ja Wivi

Active Movers ry hallitus (jatkaa myös vuosina 2016-2017)

 

 

 

 

1 2