Alkuvuoden kivat tapahtumamme nyt allakkaan : )

Ensimmäisen vuosipuoliskon tilaisuutemme nyt päätetty uuden hallituksen ensimmäisessä kokouksessa – kannattaa laittaa jo nyt allakkaan kesään saakka (kellonajat sähköpostitse jäseninfoissa lähempänä tilaisuuden ajankohtaa):

Su 26.1. Barre. Koitetaan järjestää tilaisuus useammalta jäseneltä tulleen toiveen mukaisesti aamupäivällä tai illemmalla (ei siis keskellä päivää kuten usein ollut tapanamme : ) Tarkemmin infoa jäsenille sähköpostitse.

La 29.2. Sulkapallo. Jos emme saa opettajaa ja tilaa Sipoosta lauantaille, vaihtoehtoinen päivä 1.3.

Su 22.3. Porrastreenit – todennäköisesti järjestetään Söderkullassa.

Su 19.4. yhdistyksen vuosikokous ja kokouksen jälkeen hip-hop/street dance

Su 17.5. Metsäjooga : )

Su 7.6. Frisbeegolf – joko Nikkilässä tai Söderkullassa.

Toimintasuunnitelma 2020 ja muuta syyskokouksessa 27.10.19 päätettyä

Yhdistyksen nykyisen hallituksen (Merja Partanen, Anne Sjöholm, Noora Sjöholm, Anu Kortelainenja Tiina Pakkanen) toimikausi päättyy tämän vuoden lopussa.

Syyskokouksessa 27.10. valittiin hallitus seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi (2020-21) ja jäsenet ovat : Anja Lindberg, Tiina Henriksson, Anu Kortelainen (sihteeri), Sirpa Martikainen (kassanhoitaja) ja Tiina Pakkanen (puheenjohtaja). Yhdistyksen tominnantarkastajaksi valittiin Marina Forsström.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020: Jäsenmaksu pidetään ennallaan eli 20 €:ssa. Tilaisuuksia järjestetään noin kerran kuukaudessa. Yhdistys maksaa aina osan tilaisuuksien kuluista, osa tilaisuuksista maksuttomia – hinnasta päättää yhdistyksen hallitus rahatilanteen mukaan : ). Tilaisuuksiin voi hallituksen päätöksellä osallistua myös ei-jäseniä, mutta heidän osallistumismaksuaan ei sponssata yhdistyksen varoista.

Lajisuunnitelma vuodelle 2020: Barre, Pound, Pilates, Beach volley, Aikuisten voimistelu, Hip-hop/Street dance, Tanssipicnic, Uintitekniikka, Jumping (trampoliinijumppa), Porrastreenit, Twerkkaus, Frisbeegolf, Ammunta, Padel. Näistä hallitus valitsee ohjaaja- ja rahatilanteen ja esitettyjen toiveiden perusteella kullekin kuukaudelle lajin.

Alkuvuoden tilaisuudet allakkaan : )

Ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat tiedot tilaisuuksista lähetetään kuten ennenkin jäsenille sähköpostitse. Siispä tässä vain lyhyesti päivämäärät allakkaan : )
* su 27.1. Taiji. Tilaisuus jäsenille maksuton kunhan jäsenmaksu maksettu tilaisuuspäivään mennessä. Jos innostuit jäsenyydestä, ota yhteys puhelimitse johonkin hallituksen jäsenistä tai FB-sivujemme kautta : )
* su 3.3. Aikuisbaletti
* su 7.4. Yhdistyksen kevätkokous ja Mediyoga
* su 5.5. Suunnistus
* su 9.6. Melontaretki
Heinäkuussa ei tilaisuutta, ja elokuussa perinteinen ”tanssipicnic” Kalkkirannassa (päivämäärää ei vielä päätetty). Loppuvuoden tilaisuuksista tieto viimeistään elokuussa.

Vuoden 2019 toimintasuunnitelma päätetty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.18

Yhdistyksemme syyskokouksessa Kyrkobyn koululla ennen hauskaa ja hikistä Tropical shake-tuntia päätettiin yhdistyksen talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta vuodelle 2019. Sen lisäksi hallituksen jäsenissä yksi vaihdos – hallituksen kaksivuotisesta toimikaudesta jäljellä olevan vuoden 2019 sihteerin vakanssia hoitaa Anu Kortelainen Salmisen Merjan pyydettyä eroa kiireidensä takia.

Talousarvio laadittu aiempien vuosien toteutuneiden lukujen perusteella. Jäsenmaksu pidetään ennallaan eli 20 € ensi vuonnakin. Tilaisuuksia järjestetään periaatteella noin kerran kuukaudessa, kaikkiaan 9-10 tilaisuutta vuodessa. Hallitus arvioi rahatilanteen mukaan, mikä on kunkin tilaisuuden hinta jäsenille, yhdistys maksaa vähintäänkin osan kuluista. Joihinkin tilaisuuksiin myös ei-jäsenet tervetulleita, mutta heidän osallistumismaksuaan yhdistys ei sponsoroi.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 – mutta myös kesken vuoden voi tehdä ehdotuksia tilaisuuksiksi:

 • Melontaretki
 • Vierumäen liikuntapäivä
 • Thai Boxing
 • SUP Fit and Balance
 • Suunnistus
 • Dancepicnic Oililla 🙂
 • Aikuisbaletti / Hiphop / Street Styles / Flamenco / Barre
 • Mediyoga
 • Taiji
 • Esim. Erinmoverin kautta Kehonhuolto ja kehonhallinta, Body and balance, Strech, Flow jooga

Tammikuussa yhdistyksen hallitus sopii ohjelman kesään saakka ja jäsenille tiedotetaan silloin myös tilaisuuksien päivämäärät.

 

Loppuvuoden tilaisuutemme – tulethan mukaan : )

Joka kuukausi mukavaa ohjelmaa – merkkaa jo allakkaasi :

 • su 23.9. klo 13-15 Sieniretki Sipoossa. Tarkempi info jäsenten sähköpostiin lähempänä ajankohtaa
 • su 28.10. alkaen klo 11/12 (vahvistetaan myöhemmin) Kangoo jump
 • su 25.11. klo 15.30-17 Nikkilässä Kyrkobyn koululla (Huom ! Paikka muuttunut) yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous ja tanssitunti. Tanssilajia voi ehdottaa hallituksen jäsenille.
 • su 9.12. alkaen klo 16/17 (vahvistetaan myöhemmin) Hot Joogaa Järvenpäässä.

Jos et ole jo meidän jäsen, niin Facebook-sivujemme kautta saat yhteyden hallituksen jäseniin (nettisivuiltamme löytyvät myös puhelinnumerot hallituksen jäsenille). Nyt loppuvuonna liittyville jäsenille vuoden 2018 jäsenyys 10 € – tilaisuudet maksavat erikseen ja niiden kustannuksista yhdistys maksaa aina osan. Tilaisuuksissamme on aina mukavaa – olet tervetullut mukaan !

 

Kevätkokouksen päätökset ja kevätkauden tapahtumamme

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin su 15.4. Leppätien koululla. Kuten rekisteröidyn yhdistyksen toimintatapoihin kuuluu, niin käsittelimme yhdistyksen edellisvuoden tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastuskertomuksen. Yhdistyksen hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus mikä ei ollut onneksi iso uutinen 🙂

Kokouksessa käsittelimme myös kevät- ja kesäkauden ohjelman. Päätimme järjestää toukokuussa patikointiretken Nuuksioon (toteutus 20.5., meitä oli 10 reippailijaa ihanassa kesäsäässä 🙂 ja kesäkuussa Jousiammuntaa (kaikkiaan 12 kokeilemassa Sörnaisissä Wilhelm Tell ry:ssä hyvän ohjauksen avustuksella). Heinäkuussa ei tilaisuutta, elokuussa tanssipicnic, syyskuussa Issikkaratsastus.

Syyskauden ohjelman päättää hallitus toimintasuunnitelman ja kevätkokouksen keskustelun perusteella. Lajivaihtoehtoina SUPpaus, Vierumäen liikuntaäivä, Lattaria/aikuisbalettia/hiphop…joka tapauksessa jotain tanssia : ) Tilaisuuksien ajankohdat ja ohjelmat elokuun puolivälin jälkeen tiedoksi jäsenille sähköpostilla.

Kevätkokouksessa hallitus infosi lisäksi jäseniä 25.5. voimaantulevasta EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Jäsenille lähetetty 15.5.2018 sähköpostitse tietosuoja-asetuksen mukainen Tietosuojailmoitus.

Seuraava tilaisuutemme 18.8. McDance

Seuraava jäsentilaisuutemme on perinteiseen tapaan Kalkkirannassa, toivottavasti tämä aina mukava tanssin ja picnicin yhdistävä tilaisuus mahtuu allakkaasi.
Ajankohta on la 18.8. ja aloitamme klo 16 Tea Geitelin ohjaamalla McDance -tunnilla. Sitten saunotaan, uidaan meressä ja syödään : ) Ilmoittautumisohjeet jäsenille lähetämme sähköpostin kautta elokuun alussa.

Mukavia tapahtumia tulossa !

Vuoden 2018 (noin) kuukausittaiset liikuntatapahtumat aloitamme su 21.1. tutustumalla Taidoon. Saammekin huippuopetusta, koska meitä ohjaa SM-, EM- ja MM-mitalisti Essi Pelttari. Jäsenille lähetetty kutsu sähköpostitse eli käythän lukemassa 🙂

Tässä myös muut kevään ja alkukesän tapahtumamme. Päivämääristä pidetään kiinni, mutta laji saattaa muuttua, jos alla kuvatun lajin järjestäminen ei jostain syystä onnistu. Kellonajat ja paikat ilmoittautumisohjeineen lähetetään jäsenille kuten ennenkin sähköpostitse – pidäthän meiliosoitteesi ajantasalla (infoa Pakkasen Tiinaa)

Su 4.3. Retkiluistelu tai jään puuttuessa Yin Jooga
Su 15.4. Lattari/joku muu tanssi SEKÄ yhdistyksen Kevätkokous, jossa käydään lävitse vuoden 2017 tilinpäätös toimintakertomuksineen ja päätetään hallituksen vastuuvapaudesta.
Su 20.5. Patikointiretki – paikasta kannattaa tehdä ehdotuksia : )
Su 10.6. Jousiammunta tai Issikkaratsastus

Maksathan jäsenmaksusi (20 €) viimeistään 26.1.
Mikäli tulet Taidoon 21.1. maksathan jäsenmaksun kuitenkin viimeistään silloin (tilaisuus kun on maksuton jäsenille).

1 2 3 4