Mukavia tapahtumia tulossa !

Vuoden 2018 (noin) kuukausittaiset liikuntatapahtumat aloitamme su 21.1. tutustumalla Taidoon. Saammekin huippuopetusta, koska meitä ohjaa SM-, EM- ja MM-mitalisti Essi Pelttari. Jäsenille lähetetty kutsu sähköpostitse eli käythän lukemassa 🙂

Tässä myös muut kevään ja alkukesän tapahtumamme. Päivämääristä pidetään kiinni, mutta laji saattaa muuttua, jos alla kuvatun lajin järjestäminen ei jostain syystä onnistu. Kellonajat ja paikat ilmoittautumisohjeineen lähetetään jäsenille kuten ennenkin sähköpostitse – pidäthän meiliosoitteesi ajantasalla (infoa Pakkasen Tiinaa)

Su 4.3. Retkiluistelu tai jään puuttuessa Yin Jooga
Su 15.4. Lattari/joku muu tanssi SEKÄ yhdistyksen Kevätkokous, jossa käydään lävitse vuoden 2017 tilinpäätös toimintakertomuksineen ja päätetään hallituksen vastuuvapaudesta.
Su 20.5. Patikointiretki – paikasta kannattaa tehdä ehdotuksia : )
Su 10.6. Jousiammunta tai Issikkaratsastus

Maksathan jäsenmaksusi (20 €) viimeistään 26.1.
Mikäli tulet Taidoon 21.1. maksathan jäsenmaksun kuitenkin viimeistään silloin (tilaisuus kun on maksuton jäsenille).

Yhdistyksen toimitsijat seuraavalle kaksivuotiskaudelle

Su 19.11. 17 Kyrkobyn koululla pidetyssä syyskokouksessa valittiin yhdistyksen hallitus seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2018-2019 sekä toiminnantarkastajat.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tiina Pakkanen, muina hallituksen jäseninä jatkavat Merja Salminen, Noora Sjöholm ja Anne Sjöholm. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Merja Partanen.

Yhdistyksen toiminnantarkastajana jatkaa Anja Lindberg, ja vara-toiminnantarkastajaksi valittiin Teija Silen.

 

 

Joulukuun tilaisuutemme

Vuoden viimeinen tilaisuutemme on su 10.12. klo 12-14 Leppätien koululla (Katajatie 12), lajina Tea Geitelin vetämänä McDance.

Helppoa, hauskaa ja sopivan hikistä liikuntaa iloisen Tean vetämänä !

Tanssitunti kestää 1,5 tuntia sisältäen venyttelyt.
Tämän jälkeen yhdistyksemme pienimuotoiset pikkujoulut – tarjolla höyryävää glögiä ja hyvää purtavaa (kerrothan mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä).

Otathan mukaasi tavallisten sisäliikuntakamppeiden lisäksi myös jotain jouluista asustetta.
Tilaisuuden hinta jäsenille 8 €.
Maksu yhdistyksen tilille ennen tilaisuutta, maksuohje kunhan ilmoittautuneet kasassa.
Ilmoittauduthan Tiinan sähköpostiin viimeistään 5.12. – jäsenille lähtenyt tilaisuudesta myös sähköposti 24.11. 🙂

Toimintasuunnitelmamme vuodelle 2018

Yhdistyksen syyskokouksessa su 19.11.17 Kyrkobyn koululla laadittiin oheinen toimintasuunnitelma ensi vuodelle – paljon erilaisia lajeja 🙂

* Patikointiretki / Melontaretki
* Vierumäen liikuntapäivä
* Thai Boxing / Taido
* Jousiammuntakurssi
* SUP FIT & Balance
* Yin jooga
* Dancepicnic Oililla
* Hiphop/Street Styles
* Retkiluistelu / Lumikenkäsafari
* Aikuisbaletti
* Lattaritapahtuma
* Sieniretki
* Issikkaratsastus

Toimintasuunnitelmaan voi ehdottaa koko vuoden muitakin lajeja. Hallitus päättää kunkin kuukauden lajista oheisen listan ja mahdollisesti uusien ehdotusten perusteella sää- ja rahatilanteen sekä ohjelman monipuolisuuden perusteella.

Vuoden aikana tapahtumia ”noin kerran kuukaudessa” , kaikkiaan vuoden aikana 9-10 tapahtumaa.

Hallitus arvioi rahatilanteen mukaan – osa tapahtumista pääsymaksullisia (ry maksaa osan kustannuksista), osa maksuttomia.
Joihinkin tilaisuuksiin pääsy myös ei-jäsenillä (hallitus päättää) heille kalliimpi hinta (= ry ei tue hintaa).

Yhdistys ei ota taloudellista riskiä vuokraamalla itse tiloja säännölliseen käyttöön

Jäsenmaksu pidetään ennallaan l. 20 € vuodessa.

Loppuvuoden tapahtumat ja Syyskokous

Hei taas kaikki aktiiviset liikkujat 🙂

Syyskuussa Trampoliinilla hyppimässä Vantaan Rushissa ja lokakuussa Nikkilässä Karateopissa sipoolaisen Gijomonkai seuran Leo ja Matias Närväsen johdolla (oli kivaa ja hikistä !).

Su marraskuun 19. klo 16 yhdistyksen syyskokous , jossa valitaan hallitus ja toiminnantarkastaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Kutsu lähetetään jäsenille sähköpostilla. Kokouksen agendalla myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 – tulethan paikalle vaikuttamaan. Kokouksen jälkeen afrodance vaikutteinen tunti Hindsbergin Emman vetämänä, kokous ja tanssitunti Kyrkobyn koululla Nikkilässä.

Joulukuussa myös tanssillinen tunti – McDance Tea Geitelin johdolla. Tavataan siis su 10.12. klo 12-14 Leppätien koululla, tanssitunnin yhteydessä pienimuotoiset pikkujoulut 🙂

Syksyn 2017 jäsentilaisuudet

Lauantaina 26.8. klo 16 alkaen Kalkkirannassa (osoite infotaan ilmoittautuneille) perinteinen picnic-kokoontuminen – tällä kertaa ei kuitenkaan zumban vaan vatsatanssin merkeissä. Opettajana Maikku Sirje Ingelsuo – hänellä monivuotinen kokemus vatsatanssin ohjaajana toimimisesta. Maikku tuo lannehuiveja, niin päästään oikein fiilikseen 🙂 Ilmoittauduthan Tiinan sähköpostiin viimeistään 22.8. Jäsenille lähettetty tilaisuudesta sähköpostiviesti vkon 33 alkupäivinä. Jos et ole viestiä saanut, niin olethan Tiinaan yhteydessä.

Seuraavan jäsentilaisuuden la 30.9. lopullinen lajivalinta vielä tekemättä. Kokoonnumme joko Trampoliinipuistossa Pitäjämäellä TAI Yoga Dance tunnilla Kampissa. Info syyskuun tilaisuudesta jäsenille vkon 36 alussa sähköpostilla (hallituksen kokous syyskuun alkupäivinä).

Su 29.10. menemme kokeilemaan Suppailua johonkin sisähalliin, paikka vielä valitsematta.

Marras- ja joulukuun jäsentilaisuuksien pvm:t vielä päättämättä, niistä info vkon 36 alussa. Toiveita saa esittää hallituksen jäsenille 🙂

Marras- tai joulukuussa pidämme myös jäsenkokouksen, ja siellä hallituksen valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2018. Näistä tarkemmin tietoa erillisessä jäsentiedotteessa/kokouskutsussa.

Tapaamisiin tilaisuuksissamme !

 

Sää suosi patikkaretkeämme 21.5.17 Sipoon Korvessa

Meitä oli kaikkiaan yksitoista reippailemassa neljä tuntia Sipoon Korvessa Like2hiken Mikko Siemannin johdolla. Sää suosi muutenkin oikein mukavaa retkeä, hikikin oli välillä pinnassa  ja kylmästä keväästä oli se hyvä puoli, ettei hyttysistä ollut vaivaa 🙂

Kuten ennenkin, kesä- ja heinäkuussa meillä ei jäsentilaisuuksia. Niin paljon on menoja ja suunnitelmia varmaan itse kullakin, että osallistujamäärä jäisi todennäköisesti tosi vähäiseksi.

Elokuun tilaisuus on la 26.8. ja siitä erillinen lyhyt info nettisivuillamme sekä jäsenille lähetetyssä versiossa tarkemmin tietoa.

 

Yhdistyksen kevätkokous su 2.4. – ja sen jälkeen Sipoon Sykkeessä Spinning-tunti

Yhdistyksemme kevätkokous pidetään Sipoon Sykkeen liikuntasalissa su 2.4. klo 12 – 13.  Asialistalla vuoden 2016 tilinpäätöksen esittely (tulot, menot, toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus) ja jäsenhankinta, sekä keskustelu seuraavista tilaisuuksista. Kokouksemme eivät ole puuduttavia ja pitkiä – tulethan siis mukaan vaikuttamaan 🙂

Heti kokouksen jälkeen Spinning-tunti huhtikuun jäsentilaisuutena. Hinta 8 € (ilmoittautuminen ja maksuohjeet sähköpostilla Tiinalta viikolla 12).

Spinning-tunnin jälkeen halukkaat voivat jäädä vielä  Sipoon Sykkeen upealle kuntosalille, ja hikisen urakoinnin jälkeen mennä vaikka saunaan 🙂

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 !

Marraskuun lopussa pidetyssä yhdistyksen syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma vuodelle 2017 sekä yhdistyksemme jäsenmaksu.
Tässä tiivistelmä päätöksistä:
* jäsenmaksu pidetään ennallaan eli 20 €
* vuoden aikana järjestetään tilaisuuksia noin kerran kuukaudessa
* yhdistys ei ota taloudellista riskiä vuokraamalla tiloja itselleen säännölliseen käyttöön
* yhdistyksen hallitus arvioi rahatilanteen mukaan: osa tapahtumista pääsymaksullisia (ry maksaa osan kustannuksista), osa maksuttomia. Joihinkin tilaisuuksiin päsy myös ei-jäsenillä (heidän kustannuksistaan ry ei maksa yhtään).
* vuoden 2017 tapahtumavalikoima, joista hallitus valitsee järjestettävät tapahtumat: hiihtotekniikka, Vierumäen visiitti, zumbapicnic, afrodance, melontaretki, jousiammuntakurssi, itämäinen tanssi/vatsatanssi, keilailu, SUP Fit & Balance, Issikkaratsastus, folkdance, rivitanssi ja patikointi Sipoon Korvessa.

Näistä varmasti löytyy mieluisia tilaisuuksia meille kaikille 🙂

1 2 3