Loppuvuoden tilaisuutemme – tulethan mukaan : )

Joka kuukausi mukavaa ohjelmaa – merkkaa jo allakkaasi :

  • su 23.9. klo 13-15 Sieniretki Sipoossa. Tarkempi info jäsenten sähköpostiin lähempänä ajankohtaa
  • su 28.10. alkaen klo 11/12 (vahvistetaan myöhemmin) Kangoo jump
  • su 25.11. klo 15.30-17 Nikkilässä Kyrkobyn koululla (Huom ! Paikka muuttunut) yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous ja tanssitunti. Tanssilajia voi ehdottaa hallituksen jäsenille.
  • su 9.12. alkaen klo 16/17 (vahvistetaan myöhemmin) Hot Joogaa Järvenpäässä.

Jos et ole jo meidän jäsen, niin Facebook-sivujemme kautta saat yhteyden hallituksen jäseniin (nettisivuiltamme löytyvät myös puhelinnumerot hallituksen jäsenille). Nyt loppuvuonna liittyville jäsenille vuoden 2018 jäsenyys 10 € – tilaisuudet maksavat erikseen ja niiden kustannuksista yhdistys maksaa aina osan. Tilaisuuksissamme on aina mukavaa – olet tervetullut mukaan !

 

Kevätkokouksen päätökset ja kevätkauden tapahtumamme

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin su 15.4. Leppätien koululla. Kuten rekisteröidyn yhdistyksen toimintatapoihin kuuluu, niin käsittelimme yhdistyksen edellisvuoden tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastuskertomuksen. Yhdistyksen hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus mikä ei ollut onneksi iso uutinen 🙂

Kokouksessa käsittelimme myös kevät- ja kesäkauden ohjelman. Päätimme järjestää toukokuussa patikointiretken Nuuksioon (toteutus 20.5., meitä oli 10 reippailijaa ihanassa kesäsäässä 🙂 ja kesäkuussa Jousiammuntaa (kaikkiaan 12 kokeilemassa Sörnaisissä Wilhelm Tell ry:ssä hyvän ohjauksen avustuksella). Heinäkuussa ei tilaisuutta, elokuussa tanssipicnic, syyskuussa Issikkaratsastus.

Syyskauden ohjelman päättää hallitus toimintasuunnitelman ja kevätkokouksen keskustelun perusteella. Lajivaihtoehtoina SUPpaus, Vierumäen liikuntaäivä, Lattaria/aikuisbalettia/hiphop…joka tapauksessa jotain tanssia : ) Tilaisuuksien ajankohdat ja ohjelmat elokuun puolivälin jälkeen tiedoksi jäsenille sähköpostilla.

Kevätkokouksessa hallitus infosi lisäksi jäseniä 25.5. voimaantulevasta EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Jäsenille lähetetty 15.5.2018 sähköpostitse tietosuoja-asetuksen mukainen Tietosuojailmoitus.

Seuraava tilaisuutemme 18.8. McDance

Seuraava jäsentilaisuutemme on perinteiseen tapaan Kalkkirannassa, toivottavasti tämä aina mukava tanssin ja picnicin yhdistävä tilaisuus mahtuu allakkaasi.
Ajankohta on la 18.8. ja aloitamme klo 16 Tea Geitelin ohjaamalla McDance -tunnilla. Sitten saunotaan, uidaan meressä ja syödään : ) Ilmoittautumisohjeet jäsenille lähetämme sähköpostin kautta elokuun alussa.

Mukavia tapahtumia tulossa !

Vuoden 2018 (noin) kuukausittaiset liikuntatapahtumat aloitamme su 21.1. tutustumalla Taidoon. Saammekin huippuopetusta, koska meitä ohjaa SM-, EM- ja MM-mitalisti Essi Pelttari. Jäsenille lähetetty kutsu sähköpostitse eli käythän lukemassa 🙂

Tässä myös muut kevään ja alkukesän tapahtumamme. Päivämääristä pidetään kiinni, mutta laji saattaa muuttua, jos alla kuvatun lajin järjestäminen ei jostain syystä onnistu. Kellonajat ja paikat ilmoittautumisohjeineen lähetetään jäsenille kuten ennenkin sähköpostitse – pidäthän meiliosoitteesi ajantasalla (infoa Pakkasen Tiinaa)

Su 4.3. Retkiluistelu tai jään puuttuessa Yin Jooga
Su 15.4. Lattari/joku muu tanssi SEKÄ yhdistyksen Kevätkokous, jossa käydään lävitse vuoden 2017 tilinpäätös toimintakertomuksineen ja päätetään hallituksen vastuuvapaudesta.
Su 20.5. Patikointiretki – paikasta kannattaa tehdä ehdotuksia : )
Su 10.6. Jousiammunta tai Issikkaratsastus

Maksathan jäsenmaksusi (20 €) viimeistään 26.1.
Mikäli tulet Taidoon 21.1. maksathan jäsenmaksun kuitenkin viimeistään silloin (tilaisuus kun on maksuton jäsenille).

Yhdistyksen toimitsijat seuraavalle kaksivuotiskaudelle

Su 19.11. 17 Kyrkobyn koululla pidetyssä syyskokouksessa valittiin yhdistyksen hallitus seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2018-2019 sekä toiminnantarkastajat.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tiina Pakkanen, muina hallituksen jäseninä jatkavat Merja Salminen, Noora Sjöholm ja Anne Sjöholm. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Merja Partanen.

Yhdistyksen toiminnantarkastajana jatkaa Anja Lindberg, ja vara-toiminnantarkastajaksi valittiin Teija Silen.

 

 

Joulukuun tilaisuutemme

Vuoden viimeinen tilaisuutemme on su 10.12. klo 12-14 Leppätien koululla (Katajatie 12), lajina Tea Geitelin vetämänä McDance.

Helppoa, hauskaa ja sopivan hikistä liikuntaa iloisen Tean vetämänä !

Tanssitunti kestää 1,5 tuntia sisältäen venyttelyt.
Tämän jälkeen yhdistyksemme pienimuotoiset pikkujoulut – tarjolla höyryävää glögiä ja hyvää purtavaa (kerrothan mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä).

Otathan mukaasi tavallisten sisäliikuntakamppeiden lisäksi myös jotain jouluista asustetta.
Tilaisuuden hinta jäsenille 8 €.
Maksu yhdistyksen tilille ennen tilaisuutta, maksuohje kunhan ilmoittautuneet kasassa.
Ilmoittauduthan Tiinan sähköpostiin viimeistään 5.12. – jäsenille lähtenyt tilaisuudesta myös sähköposti 24.11. 🙂

Toimintasuunnitelmamme vuodelle 2018

Yhdistyksen syyskokouksessa su 19.11.17 Kyrkobyn koululla laadittiin oheinen toimintasuunnitelma ensi vuodelle – paljon erilaisia lajeja 🙂

* Patikointiretki / Melontaretki
* Vierumäen liikuntapäivä
* Thai Boxing / Taido
* Jousiammuntakurssi
* SUP FIT & Balance
* Yin jooga
* Dancepicnic Oililla
* Hiphop/Street Styles
* Retkiluistelu / Lumikenkäsafari
* Aikuisbaletti
* Lattaritapahtuma
* Sieniretki
* Issikkaratsastus

Toimintasuunnitelmaan voi ehdottaa koko vuoden muitakin lajeja. Hallitus päättää kunkin kuukauden lajista oheisen listan ja mahdollisesti uusien ehdotusten perusteella sää- ja rahatilanteen sekä ohjelman monipuolisuuden perusteella.

Vuoden aikana tapahtumia ”noin kerran kuukaudessa” , kaikkiaan vuoden aikana 9-10 tapahtumaa.

Hallitus arvioi rahatilanteen mukaan – osa tapahtumista pääsymaksullisia (ry maksaa osan kustannuksista), osa maksuttomia.
Joihinkin tilaisuuksiin pääsy myös ei-jäsenillä (hallitus päättää) heille kalliimpi hinta (= ry ei tue hintaa).

Yhdistys ei ota taloudellista riskiä vuokraamalla itse tiloja säännölliseen käyttöön

Jäsenmaksu pidetään ennallaan l. 20 € vuodessa.

Loppuvuoden tapahtumat ja Syyskokous

Hei taas kaikki aktiiviset liikkujat 🙂

Syyskuussa Trampoliinilla hyppimässä Vantaan Rushissa ja lokakuussa Nikkilässä Karateopissa sipoolaisen Gijomonkai seuran Leo ja Matias Närväsen johdolla (oli kivaa ja hikistä !).

Su marraskuun 19. klo 16 yhdistyksen syyskokous , jossa valitaan hallitus ja toiminnantarkastaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Kutsu lähetetään jäsenille sähköpostilla. Kokouksen agendalla myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 – tulethan paikalle vaikuttamaan. Kokouksen jälkeen afrodance vaikutteinen tunti Hindsbergin Emman vetämänä, kokous ja tanssitunti Kyrkobyn koululla Nikkilässä.

Joulukuussa myös tanssillinen tunti – McDance Tea Geitelin johdolla. Tavataan siis su 10.12. klo 12-14 Leppätien koululla, tanssitunnin yhteydessä pienimuotoiset pikkujoulut 🙂

Syksyn 2017 jäsentilaisuudet

Lauantaina 26.8. klo 16 alkaen Kalkkirannassa (osoite infotaan ilmoittautuneille) perinteinen picnic-kokoontuminen – tällä kertaa ei kuitenkaan zumban vaan vatsatanssin merkeissä. Opettajana Maikku Sirje Ingelsuo – hänellä monivuotinen kokemus vatsatanssin ohjaajana toimimisesta. Maikku tuo lannehuiveja, niin päästään oikein fiilikseen 🙂 Ilmoittauduthan Tiinan sähköpostiin viimeistään 22.8. Jäsenille lähettetty tilaisuudesta sähköpostiviesti vkon 33 alkupäivinä. Jos et ole viestiä saanut, niin olethan Tiinaan yhteydessä.

Seuraavan jäsentilaisuuden la 30.9. lopullinen lajivalinta vielä tekemättä. Kokoonnumme joko Trampoliinipuistossa Pitäjämäellä TAI Yoga Dance tunnilla Kampissa. Info syyskuun tilaisuudesta jäsenille vkon 36 alussa sähköpostilla (hallituksen kokous syyskuun alkupäivinä).

Su 29.10. menemme kokeilemaan Suppailua johonkin sisähalliin, paikka vielä valitsematta.

Marras- ja joulukuun jäsentilaisuuksien pvm:t vielä päättämättä, niistä info vkon 36 alussa. Toiveita saa esittää hallituksen jäsenille 🙂

Marras- tai joulukuussa pidämme myös jäsenkokouksen, ja siellä hallituksen valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2018. Näistä tarkemmin tietoa erillisessä jäsentiedotteessa/kokouskutsussa.

Tapaamisiin tilaisuuksissamme !

 

1 2 3